Uansett hvilket bilmerke du har kan du trygt levere bilen til et MECA-verksted.

Lista Autoteknikk AS – Autorisert bilverksted for kjøretøy opp til 7,5 tonn, frittstående verksted.
Vi utfører service og reparasjoner for de fleste bilmerker og modeller, da også for nye biler.

Kontaktskjema kunder
Du kan enkelt kontakte oss og bestille time ved å fylle ut kontaktskjema for kunder.
Fyll inn nødvendige opplysninger i skjemaet og trykk send. Vi kontakter deg så snart vi har mulighet.

Garantier og reklamasjonsrett – en trygghet for deg som kunde

Nybilgaranti for service på ikke-merke-verksted – frittstående verksted
Dersom bilen din omfattes av garantier*, fortsetter de å gjelde også etter besøket på et MECA verksted. Det skyldes at vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger – og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Stemplene du får i serviceheftet forteller neste eier at denne bilen har vært eid av en som har brydd seg litt ekstra om den.

Når du leverer bilen din hos oss, kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til bilens service- eller reparasjonsanvisninger, og naturligvis med full garanti i følge forbrukerkjøpsloven.

Alle MECA verksteder er godkjent bilverksted av Statens vegvesen. Godkjenningen reguleres av forskrift om kjøretøyverksted, fastsatt av Vegdirektoratet. Forskriften stiller strenge krav til både lokaler, teknisk utstyr, kompetanse, og kvalitetsstyringssystem.

*) Vedr. rustgaranti, setter bilprodusentene helt spesielle betingelser for hva som gjelder. Her anbefaler vi å kontakte importøren eller dennes forhandler.